Версія для друку
Розділ Культура

Телеведучий Остап Дроздов презентував свій другий роман у Шепетівці

Автор 20 листопада 2017, 01:11

18 листопада, у Шепетівській міській бібліотеці для дітей, ведучий авторського хард-ток-шоу «Drozdov» та політичної програми «Прямим текстом» на телеканалі ZIK Остап Дроздов презентував свій другий роман під нехитрою назвою «№2».

Роман «№2» - це відверта розмова письменника зі своєю країною про все наболіле: про українське заробітчансвто, діаспортність, про любов людей до своєї країни і навпаки. 

Остап Дроздов один із небагатьох українських письменників, який відвідує із презентаційними турами не тільки обласні центри, але й невеликі міста та селища. Щоправда, саме наше місто письменник відвідав завдяки шепетівчанці Марині Ложкіній, яка, як висловився Остап, "взяла за горло" та затягнула до Шепетівки.

Захід не обмежився лише презентацією книги, Остап щиро ділився своїми думками про становище України, патріотизм та майбутні покоління.

Потрібно навчитися вирізняти своє "Я" з понад "МИ". Спробувати протиставити себе і не боятися бути інакшим, навіть якщо "Я" буде навпроти мільйона "МИ". Мати сміливість вийти з натовпу, спробувати бути щасливим і нехай всі решта сховаються".

Упродовж півтори години присутні не лише завалювали питаннями письменника, але і активно долучалися до розмови. Завершилась презентація звичайно ж автограф-сесією та особистим спілкуванням з читачами. Радимо переглянути повне відео із презентації нижче під цим матеріалом.

Фотозвіт із презентації

Відео