Версія для друку
Розділ Культура

Відбувся звітний концерт Шепетівського муніципального естрадно-духового оркестру

Автор 11 листопада 2017, 01:28

Напередодні професійного свята,  відбувся звітний коцерт Шепетівського муніципального естрадно-духового оркестру, який пройшов у міському будинку культури. Дата заходу співпала із Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва.

З привітаннями та найщирішими побажаннями до виконавців звернулась заступник міського голови Наталія Стасюк. За багаторічну сумлінну працю, високу виконавську майстерність, відданість своїй справі та вагомий внесок у вирішенні питань культурного розвитку міста вона нагородила колектив оркестру Почесною грамотою Шепетівської міської ради та вручила подарунковий сертифікат на придбання акустичної апаратури. Начальник відділу культури Світлана Джус, також привітала музикантів та усіх працівників культури з професійним святом. Захід зібрав повну залу слухачів.

Оркестр виконав народні і класичні твори, українських та зарубіжних авторів. Прозвучали відомі джазові мелодії, рок, музичні твори Кос-Анатольського. Пісні Миколи Мозгового у виконанні талановитих Павла Яцишина та Вікторії Таратасюк. Також музиканти виконали  "Чардаш", "Молдованеску" і "Єврейський танок", «Нічний туман» з репертуару Лері Ніка, де соло на саксофоні віртуозно виконав Віктор Камінський.

Впродовж концерту  пролунало ще багато різножанрових композицій. Як і завжди вразив глядачів  Іван Кабацій своїм соло на трубі.

Останнє редагування 21 листопада 2017, 00:43

Відео