Версія для друку
Розділ Культура

Шепетівчанин зіграв головну роль у українській кінострічці

Автор Ірина Погребняк 20 вересня 2017, 20:14

Цими вихідними у Хмельницькому проходив перший Фестиваль українського глядацького кіно «Обрій кінофест». Під час культурної події відбувся допрем’єрний показ кінострічки «Припутні», головну роль у якій зіграв 31-річний актор родом з Шепетівки — Дмитро Хом’як.

Дмитро не має акторської освіти. Та раніше він отримав досвід під час зйомки у веб-серіалі. Його колеги по знімальному майданчику в одному з видань, зазначили, що у кадрі Дмитро тримається природно і не боїться камери.

— Мені дійсно випала честь грати головну роль у такому життєвому фільмі як «Припутні». Цей фільм обов’язково сподобається глядачеві, а в подальшому стане всенародним. Подібно до кінострічки «Любов та голуби», яку можна дивися сотні разів, — розповів Дмитро по телефону.

Однією з особливостей цього фільму є використання суржика. Оскільки Дмитро виріс у Шепетівці, для нього така говірка є досить знайомою:

— Фільм про реальне життя та реальних людей, навіть мова героїв фільму та, що використовують більшість українців щодня. Такий був режисерський задум — говорити так, як говорять люди в реальному житті. Багато лайливих слів, тому є обмеження для перегляду 16+, — додав Дмитро.

Сюжет фільму — історія одного дня, за який кардинально змінилося життя персонажів. Музика фільму — улюблені хіти гурту Vopli Vidopliassova (Незабаром в Шепетівці у День міста — Ред.). Саме вони стали невід’ємною частиною найжиттєвішої комедії цього року.

Прем’єра фільму відбудеться 28 вересня у кінотеатрах України. «Припутні» — це любов, ненависть, адреналін та суржик. Все це поєднано у найочікуванішій прем’єрі цієї осені.

Останнє редагування 10 липня 2019, 00:19

Відео