Розділ Культура

Святкові заходи з нагоди Дня захисту дітей

Автор 02 червня 2012, 16:14

З нагоди Дня захисту дітей у міському парку культури та відпочинку відбулись святкові заходи. Тут шепетівчани співали караоке на майдані, змагалися на кращий дитячий малюнок на асфальті, переглянули театралізований концерт «Ура, канікули!».

Проходили у парку козацькі забави, розважально-ігрові програми, працювали безкоштовні атракціони.

Під час організованих відділом у справах сім’ї, молоді та спорту акцій, заходів з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей, 280 дітей з багатодітних сімей, з сімей, які опинились в скрутних життєвих обставинах, отримали солодкі подарунки. 500 дітей святкового дійства, що відбувалося в парку, скуштували смачну «солдатську кашу», майже 200 дітей стали учасниками спортивно–розважальної програми і отримали призи та солодощі.

145 сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, яким опікується служба у справах дітей виконавчого комітету міської ради, отримали подарунки з нагоди свята.

Волонтери міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели акцію «Відповідальне батьківство», під час якої шепетівчанам роздали рекламну продукцію.

У обласному літературно-меморіальному музеї М.Островського відбулись екскурсія по виставці дитячих робіт, учасників регіонального конкурсу «Моє майбутнє з рідною землею» та безкоштовний перегляд кінострічки «Воруши ластами».

Останнє редагування 22 жовтня 2019, 18:19
0
репостів
0
репостів