Розділ Культура

У Шепетівці презентували книгу «Братня» навала»

Автор shbiblio.ucoz.ua 23 червня 2017, 19:34

В Шепетівській центральній районній бібліотеці ім. М.Коцюбинського відбулася презентація книги Володимира Ковальчука -  нашого земляка-історика, старшого наукового співробітника інституту української археології та джерелознавства ім. М.Грушевського Національної академії наук України.

Пан Володимир є автором і співавтором книг про історію України та нашого краю. Книга «Братня» навала» є однією з таких книг, де він є співавтором з такими відомими науковцями-істориками як: Віктором Брехуненком, Михайлом Ковальчуком, В’ячеславом Корнієнком.

У книзі розкрито важливі складові сучасної російсько-української війни: гібридна та інформаційна війна, ставка Москви на «п’яту колону», риторики про захисту «русского мира», спроба видати вторгнення в Україну російської армії за внутрішній конфлікт.

Читаючи книгу, де автори на прикладах матеріалів майже дев’яти століть демонструють справжні «братерські відносини», черговий раз впевнюєшся, що ставлення Москви до України завжди мало свою корисну мету.

Обговорення книги пройшло дуже активно. Всі присутні мали можливість висловити свою точку зору. Присутні були: Віра Кухарук, Анатолій та Любов Зінько, Ольга Денисюк, Володимир Броль, Тетяна Кордон, Світлана Бовсунівська, Ірина Андрощук, Марія Карнаух, Зінаїда Романюк, Людмила Везюк.

0
репостів
0
репостів