Розділ Культура

У міському будинку культури відбувся благодійний передноворічний ранок

Автор 26 грудня 2016, 19:02
У міському будинку культури відбувся благодійний передноворічний ранок Фото shepetivka-rada.gov.ua
Сьогодні, 26 грудня в Міському будинку культури відбувся благодійний ранок. На святковий захід були запрошені діти з багатодітних сімей де виховується чотири і більше дитини, діти сироти, діти позбавлені батьківського піклування. Також, новорічне свято було організоване для дітей учасників бойових дій в зоні АТО та дітей інвалідів. Про перебіг свята розповіли на сайті міської ради.
З вітальними словами до малечі та їхніх близьких звернувся міський голова Михайло Полодюк, привітав з новорічно-різдвяними святами побажав веселих свят, здоров'я, добробуту та затишку в оселях.

На втіху маленьким глядачам було представлено театралізовану святкову виставу – «Таємниця чарівного горішка». Святкове дійство створили та презентували працівники міського будинку культури разом з колективами: зразковий театр естрадної пісні «Водограй», студія раннього естетичного розвитку «Пізнайки», народний аматорський ансамбль спортивно-бального танцю «Віват», танцювальний колектив «Перший крок» та ансамбль сучасного танцю «Ассорті».

На завершення святкової вистави дійтей потішили солодкими подарунками.
0
репостів
0
репостів