Розділ Культура

Шепетівські художники підкорюють обласний центр

Автор 29 жовтня 2016, 14:38
Хмельницький обласний науково-методичний центру культури і мистецтва відкрив у своїх виставкових залах  чергову виставку  художніх творів. На цей раз – викладачів Шепетівської дитячої художньої школи та Шепетівської дитячої музичної школи.

В експозиції виставки представлено близько  80 художніх творів восьми викладачів образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва вищезгаданих шкіл у різних техніках,  а саме: олійний живопис, графіка, ткацтво, батік, витинанка, лялька-мотанка, паперова пластика.

Неймовірні за своєю красою та неповторністю творчі роботи справили позитивні враження на шанувальників мистецтва  -  гостей виставки.

В урочистій обстановці виставку відкрив т.в.о. директора Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва Анатолій Бєлєванцев. Учасників виставки привітали голова обласного осередку Національної спілки майстрів народного мистецтва України Таїсія Стан, начальник відділу культури виконавчого комітету Шепетівської міської ради Світлана Джус, директор Шепетівської ДХШ Василь Сараєв.

Музичні вітання викладачам-художникам та глядачам виставки подарував струнний ансамбль «Ліра» Шепетівської дитячої музичної школи у складі: Тетяни Кузіної, Оксани Печенюк, Олени Кабацій, Наталії Дяченко.

Учасників виставки було нагороджено грамотами та дипломами за високий художньо-професійний рівень виконання творів та активну участь у виставковій діяльності.

Виставка діятиме до 18 листопада поточного року.
0
репостів
0
репостів