Розділ Культура

Пройшов перший творчий вечір Світлани Столяр

Автор 23 вересня 2016, 18:20
Пройшов перший творчий вечір Світлани Столяр Фото Андрощука Ігоря
20 вересня у музеї імені Миколи Островського у теплій родинній атмосфері пройшов перший творчий вечір Світлани Столяр. Про його перебіг розповіли у прес службі міської ради.
На початку пані Світлана познайомила усіх присутніх із творчістю свого батька — Василя Кашперука. Саме завдяки Василю Павловичу Шепетівка завдячує скульптурами Гриба-Боровика та Баби-Яги у міському парку культури і відпочинку, мозаїчним оформленнями фасаду вагонного депо, ескізом та у результаті монументальним знаком 400-річчя Шепетівки, дизайном інтер'єру міської поліклініки тощо. Вірші ж митець почав писати після 40 років та залишив опісля себе трьох дітей та семеро онуків.

Стосовно ж Світлани Василівни, то на творчому вечорі вона презентувала власні вироби ручної роботи, прекрасну добірку картин та цілу низку віршів, казок та оповідань на різну тематику. Усі присутні відмітили, що протягом усього заходу який тривав біля двох годин люди відчували легкість та піднесення, а  вийшли із залу сповнені бадьорим настроєм.

На завершення, Світлана Столяр отримала привітання від шанувальників та колег. Поетеса пообіцяла присутнім, що незабаром видасть книгу, яка буде цікава як дорослим так і маленьким читачам.
Фотозвіт із творчого вечору
0
репостів
0
репостів