Розділ Культура

Нас єднає любов до Шепетівки

Автор shbiblio.ucoz.ua 31 серпня 2016, 14:49
30 серпня 2016 року в читальному залі Шепетівської районної бібліотеки відбулася творча скайп-зустріч «Нас єднає любов до Шепетівки», до 70 – річчя поета Сівака Геннадія Аркадійовича, нашого земляка який проживає в м. Нешер, Ізраїль. 
Геннадій Аркадійович  член Спілки українських письменників в Ізраїлі, член редколегії  міжнародного літературно-публіцистичного журналу українських письменників «Соборність». А ще він автор збірок поезії:  «Дарю стихи»  «От всей души»,  «Ступени», «Не молчат его струны гитарные»,  «Расставания и встречи»,  «Голос веков»,   «Освідчення», «Шепетівський вальс»,  «Київ- Єрусалим».

З 2003 року Сівак постійний автор «Морськой газеты» і видання, «Литературный Санкт-Петербург».

На скайп –зустріч  прийшли члени єврейської громади, поети студії «Доля», та друзі сім’ї Сівака. Спілкування було дуже душевне та щире. Спогади переплітались з віршами вітаннями  та піснями.

Поет - ювіляр читав нам свої нові вірші, а наші поети вітали його своїми.

Віра Кухарук нагородила Геннадія Аркадійовича грамотою міського відділу у справах сім’ї та молоді.

Вітали: Зіновій Фрейліхман, Олена Колесник, Петро Макаренко, Василь Ющенко, Антоніна Осецька, Сергій Доскач, Людмила Везюк.

Любов Бурова та Майя Палій вітали ювіляра піснею.

Поет дуже любить Україну, нашу мову наш народ, і тому багато віршів на патріотичну тематику. Його вірші увійшли до нового літературного альманаху «Україні присвячую…».

Геннадій Аркадійович пообіцяв на наступний рік приїхати і зустрітися зі своїми друзями в нас, в читальній залі районної бібліотеки.
0
репостів
0
репостів