Розділ Культура

У Шепетівці відзначали Міжнародний День захисту дітей

Автор 02 червня 2016, 21:24
1 червня 2016 року в міському Будинку культури відбулося свято, присвячене Міжнародному Дню захисту дітей за участю вихованців дошкільних навчальних закладів. Про перебіг заходу повідомляє Управління освіти виконавчого комітету Шепетівської міської ради. 
Цьогоріч свято проведене за тематичному назвою "В гостях у казки". В святковому дійстві взяли участь 185 дошкільнят. Вихованці дитячих садків разом з вихователями, музичними керівниками та батьками підготували яскраві музичні номери: пісні, танці, хореографічні композиції, елементи різних видів театру, які чудово демонстрували на великій сцені.

Глядачів вражали артестичне виконання художніх номерів, творчий підхід до оформлення композицій, а також різноманітні театральні костюми, які готувались силами всіх учасників навчально-виховного процесу. Відповідальними за сценарій та підготовку святкового дійства буди педагоги ДНЗ№12 "Ялинка" на чолі із завідувачем Микитюк Т.М.

Управління освіти виконавчого комітету Шепетівської міської ради щиро дякує керівникам дошкільних навчальних закладів, педагогічним колективам, батьківській громаді та спонсорам за чудову підготовку яскравого літнього свята для найменших громадян нашого міста.
0
репостів
0
репостів