Розділ Культура

Подружжя Ільків презентували свої твори

Автор 27 травня 2016, 17:22
23 травня в читальній залі Шепетівської районної бібліотеки зібралися студенти  медичного училища, учасники АТО, посадові особи Шепетівської міської ради, військовослужбовці із військової частини А3730, представники ЗМІ та відвідувачі установи. Аншлаг був зумовлений тим, що до Шепетівки прибуло подружжя Ільків, які презентували свої твори.
Зокрема Лідія Ільків презентувала книгу «До волі дорога». Сама пані Лідія є вчителем української мови та літератури,  була активним учасником Майдану та активістом Революції Гідності у Києві, де власне і була поранена. Лікував же її доброволець, військовий лікар у званні полковника, який пройшов Анголу, Ірак, Сирію та Афганістан Ігор Ільків. Там і зародилося справжнє кохання. Як розповідала пані Лідія з того часу аби не розлучатися з чоловіком сама пішла до війська і стала старшим солдатом Національної гвардії України. 

Впізнавати подружжя на вулицях стали після виходу знакової телепередачі “Хоробрі серця” на каналі 1+1.
Аби ніхто не спотворив тих подій, вирішила сама написати те що пережила на майдані, перебуваючи у лавах Збройних Сил України, для цього використовувала особисті фото та відео, яких за час служби назбиралося вдосталь.
Авторка безкоштовно подарувала та підписала власний твір усім хто попросив та висловила слова щирої вдячності для Михайла та Галини Хінальських(м.Хмельницький), Ясмін Сохнер (Німеччина), Мирославу Мельнику (м.Львів), Дмитру Березенському (м. Київ), Василю Яковенкові  (м. Вишгород) та Ользі Воробйовій і Марії Нестеренко(м. Бахмут) за те що тримає у руках надруковану роботу.
Фотозвіт Віри Кухарук
Останнє редагування 27 травня 2016, 18:39
0
репостів
0
репостів