Розділ Культура

У Шепетівці відбувся регіональний фестиваль “Європейська феєрія”

Автор 19 травня 2016, 18:27
Обласний літературно-меморіальний музей М.Островського у Шепетівці в рамках святкування Днів Європи в Україні вчергове провів регіональний фестиваль “Європейська феєрія”. Про це повідомило управління культури, національностей,  релігій та туризму Хмельницької облдержадміністрації.

У фойє музею були представлені роботи майстрів із лозоплетіння Дячука В., із соломоплетіння Мокляка М. і Ровінської В. зі Славути, вироби із бісеру керівника гуртка “Чарівний бісер” Шепетівського ЦЕНТУМу Колотової О., гончарні вироби директора музею Сміховського В.

Центральна районна бібліотека ім. М.Коцюбинського представила інформаційний центр. Представники студії “Body Art” малювали усім охочим   малюнки на згадку про “Європейську феєрію”.

Також у фойє  музею розмістили малюнки та стіннівки на європейську тематику, “Єврофото”. Їх в рамках конкурсу представили юні шепетівчани.

Учні міста і району, фольклорні колективи підготували та представили багато цікавих номерів, які злилися в один змістовний святковий концерт. А на завершення свята директор музею вручив переможцям конкурсів грамоти та цінні подарунки.
0
репостів
0
репостів