Розділ Культура

Юні шепетівчани здобули нагороди на міжнародному конкурсі талантів

Автор Балагур Жанна 30 квітня 2016, 00:12
Всеукраїнскька громадська організація "Талановиті діти України" щорічно з 2006 року проводить Міжнародні та Всеукраїнські фестивалі - конкурси мистецтв для талановитих дітей та дорослих в Україні та за кордоном. Ось і цього року 24 квітня у місті Києві, на території заповідника Києво-Печерської Лаври у музеї Книги і друкарства пройшов цей щорічний міжнародний конкурс.
Професійне журі у складі: професор КНУТКІТ ім.Карпенка-Карого, заслужена артистка України оперна співачка Третяк Л.Х,. музикознавець науковий співробіник НАН ім.Вернадського О.Цибульська,  викладач інституту мистецтв національного педагогічного університету ім.М.Драгоманова Л.Чинчева, старший викладач вокалу інтитуту музики ім.Глієра І.Вороніна, завідувач кафедри спеціальнго фортепіано Киівської академії мистецтв Є.Шелестова

Оцінювали виступи дітей у наступних номінаціях: академічний вокал, естрадний вокал, джазовий вокал, інструменталісти. Учасники вокального колективу «Діти-квіти» приймали участь у двох номінаціях – естрадний та джазовий вокал і вибороли найвищі нагороди!

Дячук Вікторія – 1-ше місце у номінації естрадний вокал (сольний спів), Дегодюк Віра – Гран-Прі у номінації джазовий вокал (сольний спів), Муза Ольга – Гран-Прі у номінації естрадний вокал (сольний спів), колектив «Діти-квіти» - Гран-Прі у номінації естрадний спів (колективи).

Особлива подяка депутату Верховної Ради України Роману Мацолі, директору  ГО «Інститут солідарності громад романа Мацоли» Костик Лесі, та помічнику депутата у м.Шепетівці Ірині Топчій за фінансову підтримку обдарованих дітей нашого міста!

Останнє редагування 30 квітня 2016, 00:31

Відео

0
репостів
0
репостів