Розділ Культура

Шепетівській дитячій музичній школі виповнилося 60 років

15 квітня відбулося урочисте святкування 60-ти річчя Шепетівської дитячої музичної школи. Цього сонячного дня міський голова, очільники закладів культури Хмельницької області та виконавчого комітету Шепетівської міської ради, помічники народних депутатів України, керівники релігійних громад міста, депутати та бізнесмени, шепетівчани та представники засобів масової інформації зібралися із подарунками та поздоровленнями у актовій залі установи. Адміністрація школи спільно з відділом культури виконавчого комітету міської ради організували яскраве багатогодинне шоу талантів усіх вікових груп та творчих спрямувань.
Міський голова Михайло Полодюк, дізнавшись чого найбільше потребує заклад, подарував для дітлахів надсучасний цифровий кольоровий принтер, який здатний працювати без будь-яких проводів, виключно отримуючи команди по системі Wi-Fi. Директор Хмельницького обласного науково-методичного центру культури та мистецтв Анатолій Бєлєванцев вручив кращим викладачам установи нагороди від управління культури Хмельницької обласної державної адміністрації та відзначив колектив цінним подарунком. Начальник відділу культури виконавчого комітету міської ради Світлана Джус презентувала закладу сучасний набір цифрових фарб та відзначила колектив, як такий, який гідно виконує свої обов'язки та показує високий рівень у навчально-виховній роботі із молоддю.

До привітань із ювілеєм долучились і колеги із міст Славути та Ізяслава Людмила Скрипнюк та Микола Коваль.

Організатори заходу щиро вдячні шепетівчанам, які відгукнулися на заклик міської ради взяти участь у заході і підтримали талановитих молодих виконавців оплесками і хорошим настроєм. У цей день усі місця у актовій залі були зайняті.

Відео

0
репостів
0
репостів