Розділ Культура

У Чотирбоках відбувся районний семінар аматорських колективів

Автор 21 березня 2016, 12:48
Минулого тижня на базі будинку культури с. Чотирбоки відбувся районний семінар на тему «Стан існування та перспективи розвитку аматорських колективів на сучасному етапі, проблеми та методи їх вирішення». Про подію повідомила прес служба Шепетівської Районної Державної Адміністрації.
Відкрила семінар директор Шепетівського районного будинку культури Грищенко Марія Павлівна. У своєму виступі вона звернула увагу на тему семінару: як вирішити проблему розвитку аматорських колективів на селі.

Семінар продовжив методист районного будинку культури Шнайдер Анатолій Федорович, який проаналізував роботу вокальних колективів району, вказав на недоліки у роботі і шляхи їх подолання. Майстер-клас: форми і методи у роботі над піснею ансамблю «Калина». Художнє виконання творів народним фольклорно-етнографічним ансамблем «Калина».

Далі роботу семінару продовжив художній керівник народного фольклорно-етнографічного ансамблю «Калина» будинку культури с. Чотирбоки Редько Андрій Ананійович, який дав характеристику ансамблю, ознайомив з репертуаром колективу, показав роботу вивчення нових творів. 

На завершення семінару ансамбль «Калина» показав невелику концертну програму.

У семінарі взяли участь художні керівники, директори сільських будинків культури району та методисти районного будинку культури.
0
репостів
0
репостів