Розділ Культура

Як на Шепетівщині святкували День святого Валентина

Автор 18 лютого 2016, 16:45
14 лютого - день позитиву та святкового настрою. Для когось це звичайнісінький день, для когось нестерпне та лицемірне свято. Як не крути, 14 лютого - джерело позитиву та святкового настрою, особливо тим, хто проніс любов і вірність одне одному через багато років та випробувань.

Романтична атмосфера в цей день панувала і в будинку культури с. Городнявка. Аматори сцени подарували усім присутнім величезний заряд позитиву, веселощів та романтичного настрою на весь вечір. До всіх привітань приєднався депутат районної ради Мастерук А. М., який побажав закоханим тільки щирих почуттів, а тим хто немає своєї половинки обов'язково знайти її. 

Того ж дня  у клубі с. Корпилівка, відбулося розважальна шоу-програма "Так ніхто не кохав". Серед присутніх було 6 сімейних пар, які приймали участь у конкурсах та розвагах. По підсумках журі було визначено ідеальну пару. Для присутніх виконувалися пісні учасниками художньої самодіяльності, та поставлена інсценівка з вистави "За двома зайцями".

Присутні обмінювались «валентинками», та куштували солодощі, приготовлені жителькою села Шкледою Світланою, та її донькою. У кінці свята була організована дискотека та солодкий стіл.
Останнє редагування 18 лютого 2016, 17:20
0
репостів
0
репостів