Розділ Культура

Шепетівський співочий колектив став дипломантом фестивалю у Житомирі

Автор 15 лютого 2016, 00:21
Напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і виведення радянських військ з Афганістану 11 лютого у Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі пройшов VII Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль «Розстріляна молодість». Участь у концерті взяв також шепетівський співочий колектив.
Вже 16-й рік поспіль фестиваль збирає воїнів-інтернаціоналістів, вдів, дітей загиблих героїв, воїнів Збройних сил України, учасників АТО, аби вшанувати подвиг воїнів і привернути увагу суспільства до проблем військових та їхніх родин. 

Відкриваючи фестиваль, його засновник – директор Житомирського професійного ліцею харчових технологій, полковник СБУ у запасі Анатолій Шмалюк сказав:
Цей фестиваль у 2000-му році зароджувався як фестиваль вшанування воїнів-інтернаціоналістів, ветеранів та учасників бойових дій Другої світової війни. Сьогодні в нашу новітню історію увійшли трагічні рядки, пов’язані з Кримом та Південним Сходом України, де загинуло 27 хлопців – вихованців професійно-технічних навчальних закладів області
Цього року у заключному фестивалі-реквіємі свою творчість представили колективи із 17 областей України.

Колектив Шепетівського ЦДЮТ "Діти-Квіти", під керівництвом Балагур Жанни Анатоліївни, пройшов перший відбірковий тур ще у січні, відповідно стали учасниками гала-концерту фестивалю і його Дипломантами. У 2016 році це вже друга почесна нагорода колективу.
Останнє редагування 15 лютого 2016, 00:32

Відео

0
репостів
0
репостів