Розділ Культура

Троїсті музики

Автор 28 грудня 2015, 22:05
Суботній ранок у Судилківському БК розпочався з концерту фольклорного ансамблю «Джерельце» (керівник Анатолій Огарев). Це був своєрідний звіт колективу за півріччя. Розпочався він з пісні «Їхали козаки» та мелодії «Ой, лопнув обруч».

Далі звітували гітаристи: Пиліпишин Євгеній, Валентин Ковальчук, Валерій Пострибайло, Дмитро Петров та Олена Шишова. В невеличкій залі лунали «Місячна соната» Бетховена, полонези, мелодії сучасних композиторів. Едуард Казмірчук виконав пісню Віктора Цоя «Хочу перемен», Іван Казмірчук виконав пісню «Ніч яка місячна».

Солісти Зоряна Молоток та Софія Луценко виконали музичні композиції на клавішних інструментах та співали українських пісень.

Присутніх (а це були в основному батьки та рідні учасників ансамблю) вразив виступ «Троїстих музик» - наймолодші Іван Молоток, Ярослав Степанюк та Кирило Швець спочатку зіграли на барабані і ударниках, а потім за допомогою бас-барабану, ложок, хлопушки, бубна виконали кілька мелодій серед яких «Їхав козак за Дунай».

Слід віддати належне керівнику ансамблю, який зумів за короткий проміжок часу навчити дітей грати. Анатолій Володимирович талановитий організатор і чи не єдиний на теренах Шепетівщини зумів створити уже не один дитячий творчий колектив.

Підтримати пана Анатолія та учасників фольклорного ансамблю приїхали члени Шепетівської літературно-мистецької студії «Доля» Людмила Петрова, Тамара Яцишина та Віра Кухарук. До речі, співпраця цих двох творчих колективів триває уже більше року. Варто зазначити, що виступи дитячого колективу збирають у Шепетівці більше глядачів, чим у Судилкові.

Директор Судилківського Будинку Культури Наталія Лисенко привітала талановитих музик та в переддень новорічних свят подарувала кожному учаснику солодкі подарунки.

Людмила Степанюк, мама учасника ансамблю Ярика Степанюка, спекла торт і пригостила дітей мандаринами. Дорослим і дітям запропонували каву і чай. Незважаючи на холодне приміщення будинку культури всі почувалися комфортно. Тепла дружня атмосфера невеличкого свята зігріла всіх присутніх.
Фотозвіт із звіту фольклорного ансамблю "Джерельце"
0
репостів
0
репостів