Розділ Культура

Симфонічний оркестр «Light of the Night» покорив серця шепетівчан

Мабуть до самого початку концерту, який відбувся 13 лютого, більшість шепетівчан не зовсім розуміли, що їх очікує в концертній залі міського будинку культури. Багато хто думав, що їх чекають нудні версії старих рок хітів, які виконуватимуть серйозні чоловіки та жінки за п'ятдесят. Та на сцену вийшли молоді музиканти, більшості яким і 25 немає, та за дві години розірвали зал просто на клаптики.

Загалом на сцену вийшло 27 талановитих молодих людей, які показували майстерність володіння скрипками, альтами, віолончелями, флейтою, духовими інструментами, гітарами та барабанами. Здебільшого це були студенти Львівської філармонії.

Свій виступ вони розпочали із виконання пісні "Спи собі сама" присвяченій Андрію Кузьменку, більш відомого як Кузьма Скрябін, який трагічно загинув. Потім зазвучали такі хіти як «Rock You Like A Hurricane» (Scorpions), «Nothing else matters» (Metallica), «Feeling good» (Muse), «Smells like teen spirit» (Nirvana) та інші хіти світової рок-сцени. Не оминули своєю увагою і українську сцену, по-новому зазвучали композиції Океану Ельзи «Сьюзі», «Зелені очі», а також вірш Тараса Шевченка, покладений на музику Вакарчуком, «Веселі, брате, часи настали».

Весь концерт супроводжувався яскравим світловим шоу, яке підкреслювало всі емоційні нотки юних талантів. 

Попри те, що аудиторія в залі була дуже різнопланова та різних вікових категорій, істинне задоволення отримали всі. Не дарма, кажуть що коли приємно проводиш час, то він летить непомітно. В той вечір дві години концерту промайнули, як один момент.

Організатори концерту вже запевнили, що музиканти приємно здивовані теплим прийомом шепетівчан і незабаром обов'язково приїдуть ще раз, як тільки підготують новий репертуар. Особисто я буду чекати з нетерпінням.

Взагалі приємно було бачити повний зал того вечора. Це свідчить про те, що серед шепетівчан є попит на якісні культурні заходи, не лише такого великого масштабу. На місці власників розважальних закладів, я б замислився. 

А викладачам місцевої музичної школи я би радив готуватись до напливу бажаючих, адже цей концерт довів, що класичні інструменти можуть бути актуальними та модними, головне бажання та невичерпна фантазія.

Фотозвіт із концерту симфонічного оркестру «Light of the Night»

Останнє редагування 06 березня 2020, 17:14

Відео

0
репостів
0
репостів