Розділ Культура

Відбувся концерт легендарного гурту "Фрістайл"

5 грудня, в рамках туру «25 років на сцені», легендарний гурт "Фрістайл" дав великий сольний концерт в місцевому Будинку Культури. Попри недешеві квитки, зала була заповнена майже повністю, і не дарма, присутні отримали дві години першокласного музичного задоволення та добру порцію ностальгії.
До речі, дехто може не знає, але всі учасники гурту українці. Хоч група «Фрістайл» і була утворена в листопаді 1988 року у Москві, але рідним містом для учасників є Полтава. На концерті в Шепетівці, фрістайлівці виконали дві україномовні пісні, ніби на підтвердження свого українського коріння.

Окрім цих пісень, в репертуарі того вечора були старі хіти на кшталт «Ах, какая женщина», «Метелица», «Кораблик любви», «Белая акация», «Я тебе не верю», «Капелька», «Больно мне, больно», «Три сосны», «Давайте выпьем за мужчин», «Белая вьюга».

Хоч публіка здебільшого була старшого покоління, але під ноти своєї молодості ніхто не міг спокійно всидіти на місці. Хтось підтанцьовував, хтось підспівував, а хтось просто сидів з широченною посмішкою.

Було приємно спостерігати за людьми, які хоч і на пару годин, але забули за свої щоденні турботи і отримали хорошу дозу позитиву. Взагалі, в ці скрутні часи війни, такі розрядки необхідні людям, тому що в останній час, люди накопичують забагато негативу, який з'їдає їх зсередини. Після такого концерту, шепетівчани отримали заряд енергії на місяці вперед, будемо сподіватись, що це виллється у нові здобутки та перемоги.

Завершився концерт курйозом - варто було солістці гурту Ніні Кірсо згадати за відключення електрики, як буквально за пів хвилини в будинку культури погасло світло. На щастя в теперішні часи ліхтарики є у всіх в телефонах, тому шепетівчани без зайвої паніки покинули приміщення із вигуками "Браво!" та оплесками.

Фотозвіт із концерту "Фрістайл"

Останнє редагування 09 грудня 2014, 16:43

Відео

0
репостів
0
репостів