Викладач приніс у колонію наркотики для своїх ув’язнених учнів

Автор 07 жовтня 2015, 18:55
31-річний вчитель математики та інформатики вечірньої школи, яка діє при Шепетівській виправній колонії, прихопив для своїх «колонійських учнів» заборонені предмети. Про це йдеться у повідомленні прес-служби управління ДПтС України у Хмельницькій області. 
30 вересня поточного року за наявною оперативною інформацією було вирішено обшукати вчителя. Під час догляду особистих речей співробітника Шепетівської виправної колонії (№98) управління ДПтС України у Хмельницькій області, громадянина Т., оперативними працівниками виправного закладу було виявлено заборонені предмети.

У взутті викладача знайшли два поліетиленові згортки із речовиною рослинного походження зеленого кольору, за зовнішніми ознаками схожу на «марихуану», а у кишенях верхнього одягу працівники колонії вилучили 1000 гривень та два зарядні пристрої до мобільних телефонів.

Усі перелічені заборонені предмети вчитель Т. намагався пронести до колонії аби передати засудженим. Даний факт занесений до ЄРДР по якому відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 307 ч.2 КК України.
0
репостів
0
репостів