У ДТП загинули двоє людей, ще шестеро отримали травми (ФОТО+ВІДЕО)

Автопригода сталася вчора близько 18.15 години на автодорозі «Ізяслав — Шепетівка» неподалік села Припутні Ізяславського району. Про це повідомляє Прес-служба УМВС України в Хмельницькій області.
23-річний житель міста Ізяслав, перебуваючи за кермом автомобіля «ВАЗ 21154», виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «NissanAlmera» під керуванням 34-річного шепетівчанина.

Внаслідок ДТП двоє пасажирів автомобіля «ВАЗ21154» 16 та 19 років померли на місці автопригоди. Водій та ще троє пасажирів із травмами різного ступеня важкості госпіталізовані до Ізяславської центральної районної лікарні. У лікарні перебуває і водій автомобіля «Nissan Almera» та його 31-річна дружина. Вони отримали тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку, переломів та забоїв.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Відео

0
репостів
0
репостів