Закопав тіло у власному хліві (фото+відео)

У середині березня до Шепетівського міськвідділу міліції із заявою про зникнення сина звернулося місцеве подружжя. Заходи із пошуків молодого чоловіка не дали результату. Одночасно виникли обґрунтовані підозри про те, що 25-річного хлопця могли вбити. Згодом правоохоронці встановили чоловіка, з яким востаннє спілкувався потерпілий. На господарстві у нього виявили автомобіль останнього.
Намагаючись відвести від себе підозру, чоловік кілька разів давав неправдиві покази. Спочатку повідомив міліціонерам, що потерпілий позичив у нього близько 3-х тисяч гривень і поїхав у сусідню область, а автомобіль залишив у якості застави. Коли ця інформація не підтвердилась, молодик почав стверджувати, що під час візиту до нього потерпілий помер від несподіваного нападу. Він злякався і скинув тіло у заміський кар’єр. Але пошуки водолазів також не дали результатів.

Врешті підозрюваний зізнався у вбивстві і розповів про розвиток подій того дня. Як виявилось, потерпілий залишив йому на ремонт автомобіль, а коли прийшов час розраховуватися, сказав, що не має грошей. Майстер повідомив, що віддасть автомобіль тоді, коли той розрахується. Але потерпілий спробував відібрати ключі силою. Зав’язалась сутичка, під час якої підозрюваний схопив сокиру і кілька разів ударив потерпілого по голові.

Зрозумівши, що той уже не дихає, душогуб вирішив приховати сліди злочину: тіло перетягнув у хлів і закопав, а усі закривавлені речі спалив. Мобільний телефон жертви викинув у сусідній Славуті, щоб тіло шукали там.

Як повідомив слідчий слідчого управління УМВС України в Хмельницькій області Олександр Михайлюк, зараз підозрюваний перебуває під вартою. Йому вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Відео

0
репостів
0
репостів