Не ходіть ночами із ноутбуком по залізничним станціям гулять

Автор 26 січня 2015, 00:30
Про небезпеку ходіння наодинці темними місцями свідчить випадок, який стався у Шепетівці. Наше місто відоме Павкою Корчагіним та книжкою про будову вузькоколійної залізниці. У самому ж місті, цілодобовим центром життя є вузлова залізнична станція. Саме поруч зі станцією о другій годині ночі ходив з сумкою місцевий парубок.
До нього підійшли двоє юних нетверезих хлопців – дай закурити. Отримавши цигарки, курці нібито відчепилися – пішли за ріг будинку. Насправді ж, розігріті алкоголем, молодики спланували пограбувати людину. Обігнувши будинок, вони вже з іншого боку підстерегли хлопця, побили і відібрали сумку. У сумці був модний леп-топ.

З краденим добром злочинці, втекли. Але награтися на чужому ноут-буці молодики не змогли. Як не намагалися розблокувати комп’ютер, їм це не вдалося. У безсилій люті вони розбили дорогу річ.

Це стало відомим згодом, коли міліціонери затримали спільників – 94-го та 96 років народження, місцевих мешканців. Окрім цього нападу, за ними ростуть й інші «золоті верби». Розслідування триває.
Останнє редагування 26 січня 2015, 01:11
0
репостів
0
репостів