У торговців важкими наркотиками провели обшуки (+відео)

Автор 22 грудня 2014, 14:11
Працівники Шепетівського міськвідділу міліції припинили злочинну діяльність 3 осіб, двох чоловіків та однієї жінки, які займалися виготовленням та збутом наркотичних речовин, а також надавали місця для їхнього вживання.
Поряд із цим один чоловік із цієї компанії займався ще й шахрайствами. Під виглядом здійснення ремонту зловмисник приймав у громадян дорого вартісну техніку, після чого здавав її у ломбард, а отримані кошти витрачав на власні потреби. Зрозуміло, що ні про який ремонт і не йшлося.

Під час обшуку в будинку підозрюваних було вилучено наркотичні засоби, прекурсори, з яких вони виготовлялись, ваги, гроші та інші речові докази, що свідчили про злочинну діяльність власників помешкання.

Загалом працівниками міліції задокументовано 9 фактів збуту наркотиків підозрюваними та 10 епізодів шахрайств, вчинених одним із них.

Як повідомив начальник Шепетівського МВ УМВС України в Хмельницькій області Микола Борщук, зловмисникам доведеться відповідати перед законом за трьома статтями Кримінального кодексу України — ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів», ст. 311 « Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів» та ст. 317 «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». А шахраєві — ще й за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України.
Останнє редагування 22 грудня 2014, 14:24

Відео

0
репостів
0
репостів