Внаслідок перекидання трактора загинув 20-річний юнак

Автор 26 липня 2014, 15:09

Близько пів на першу ночі на автодорозі "Шепетівка — Чуднів — Бердичів" поблизу села Хролин Шепетівського району перекинувся трактор. В результаті ДТП пасажир загинув на місці події, а водій транспортного засобу відбувся кількома забоями.

35-річний житель села Травлин, керуючи власним трактором "МТЗ-892", не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій отримав тілесні ушкодження у вигляді забою м’яких частин голови, грудної клітини та правого плечового суглоба. Йому надано медичну допомогу без госпіталізації.

На жаль, 20-річний пасажир трактора https://www.traktora.com.ua/ отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьмироків з позбавленням права керувати транспортними засобами настрок до трьох років або без такого. Призначено ряд експертиз. Слідство наразі триває.

Останнє редагування 31 жовтня 2018, 00:33
0
репостів
0
репостів