Забив дружину до смерті

Автор 25 лютого 2014, 18:00
24 лютого близько 03.00 години в хірургічне відділення районної лікарні з тілесними ушкодженнями з місця проживання була госпіталізована 56-річна жителька м. Шепетівка, де о 05.05 годині вона померла.
У результаті проведення досудового розслідування встановлено, що 23 лютого близько 14.00 години в м. Шепетівка у власній квартирі по вулиці К. Маркса 57-річний місцевий житель, під час суперечки завдав декількох ударів руками по різних частинах тіла своїй дружині, чим заподіяв їй тілесні ушкодження, від яких вона померла в лікарні.
Деталі події

Важкий злочин чоловік скоїв у стані сильного алкогольного сп’яніння. В той час, як лікарі боролися за життя дружини, він спокійно спав у власній квартирі…

Близько третьої години ночі в хірургічне відділення вузлової лікарні на станції Шепетівка з важкими тілесними ушкодженнями доставили 56-річну місцеву жительку. У потерпілої діагностували травматичний субдуральнийкрововилив та внутрішньочерепну травму. Лікарі боролися за її життя, але травми виявилися несумісними із життям, і о п’ятій годині ранку вона померла.

Про «важку» пацієнтку черговий лікар повідомив до Шепетівського міськвідділу міліції. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. 57-річний господар квартири, чоловік потерпілої, у цей час спокійно спав. Під час допиту він навіть не намагався заперечити своєї причетності до смерті дружини…

Як виявилось, того дня душогуб прийшов додому напідпитку. Зав’язалася сварка, яка переросла у бійку, але сили були нерівні. Жінка отримала дуже важкі травми, але залишалася у свідомості і звернулась за допомогою до сусідки, яка і викликала «швидку».

Дана історія наглядно показує, до чого може призвести одна зайва чарка, адже сім’я була цілком благополучною і раніше за допомогою до міліції ніхто з них не звертався. Чоловік працював на місцевому підприємстві, а жінка вела домашнє господарство. Вони усе життя провели разом, виростили дітей…

Наразі стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
Останнє редагування 26 лютого 2014, 19:06
0
репостів
0
репостів