Задушив рідну матір

Автор Катерина Шуприган 24 лютого 2014, 20:07
19 лютого близько 15.00 години в с. Мокіївці по вулиці Шевченка раніше судимий 48-річний житель с. Мокіївці, перебуваючи в будинку своєї матері, вступив з нею в словесну суперечку, в ході якої, взявши рушник, задушив останню. Тепер йому загрожує пожиттєве ув’язнення.
У червні минулого року чоловік тільки-но вийшов із в’язниці, де перебував довгих 11 років за вбивство двох людей. Повернувся у материну хату. Старенька змушена була прийняти його, бо ж як не як — син. Та чоловік особливо до роботи не брався, жив на материну пенсію і постійно пиячив, що призводило до постійних суперечок в сім’ї.

Посварилися і в день вбивства. Та чоловік не обмежився словесною перепалкою і почав простягати руки, а потім взяв звичайний кухонний рушник і задушив бідолашну. Бездиханне тіло душогуб виніс з хати і сховав на ґанку, «щоб не мозолила очі», а сам ще близько двох днів непробудно пиячив. Дійшовши, очевидно, до кондиції, душогуб сам прийшов до міліції з повинною…

Як повідомив начальник Шепетівського МВ УМВС Сергій Бакун, наразі підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Стосовно нього відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.
0
репостів
0
репостів