П'ятниця, 06 квітня 2018 — Сайт міста Шепетівка

Вчора у освітніх закладах Шепетівки пройшов ряд заходів присвячений Всесвітньому Дню здоров’я. Це ранкові зарядки, квести, спортивні змагання, тренінгові заняття, зустріч з лікарем та багато чого іншого. 

Для дітей провели майстер-клас з виготовлення "Великодньої голубки"
Розділ Культура

В краєзнавчому відділі музею Островського 6 квітня відбувся майстер-клас для учнів 4-В класу ЗОШ №1 з виготовлення великодньої голубки. Про це повідомили музейники на своїй сторінці у Фейсбуці.

4 квітня 2018 р. учні 9 класу ЗОШ №3 відвідали Шепетівський район електромереж ПАТ «Хмельницькобленерго» та Шепетівський хлібоприймальний пункт. Організатори мали на меті провести таким чином профорієнтаційну роботу та популяризувати робітничі професії.

На 38 сесії депутати Шепетівської міської ради підтримали проект рішення "Про використання революційного прапора ОУН на території міста Шепетівка".

5 квітня відбулася 38 сесія Шепетівської міської ради, на якій розглянуто 40 питань порядку денного. Про це повідомив інформаційний відділ органу самоврядування.

З метою підвищення рівня медичного обслуговування міського населення на 38 сесії Шепетівської міської ради прийнято рішення Про створення комунального некомерційного підприємства «Шепетівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги».

5 квітня о 20:45 на пункт зв’язку Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Судилків Шепетівського району. За викликом було направлено чергове відділення 21-ї державної пожежно-рятувальної частини.

0
репостів
0
репостів