Середа, 31 січня 2018 — Сайт міста Шепетівка

Колегія Шепетівського міськрайонного суду засудила громадянина С. за замах на вбивство (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України) до 7 років позбавлення волі. За вироком суду, в листопаді 2017 року, вночі, на ґрунті особистих неприязних відносин, С. наніс своєму шваґру, який спав на дивані, один удар кухонним ножем у груди, заподіявши йому тяжкі тілесні ушкодження.

Шепетівчани здобули медалі на Чемпіонаті Хмельницької області з боксу
Розділ Спорт

24 по 28 січня в спорткомплексі «Епіцентр» м.Хмельницький, відбувся Чемпіонат Хмельницької області з боксу серед всіх вікових груп, в якому прийняли участь близько 200 боксерів з Хмельницької, Тернопільської, Рівненської, Волиньської та Чернівецької областей, команди з Гомеля та Бобруйська ( Білорусь ) та команда з Молдови .

Відбувся відкритий чемпіонат Шепетівськї ДЮСШ з важкої атлетики
Розділ Спорт

27 січня 2018 року у важкоатлетичному залі стадіону «Корчагінець» відбувся Відкритий Чемпіонат Шепетівської дитячо-юнацької спортивної школи з важкої атлетики, присвячений Дню визволення м. Шепетівки. Традиційно організаторами змагань виступає Шепетівська ДЮСШ спільно з управлінням у справах сім'ї,молоді та спорту Шепетівської міської ради.

0
репостів
0
репостів