П'ятниця, 22 вересня 2017 — Сайт міста Шепетівка
На житловому масиві "Сонячний" відтепер є вода
Розділ Бізнес

Прес служба Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства прозвітувала про запуск водопостачання на житловий масив "Сонячний".  Відтепер мешканці даного мікрорайону створюватимуть кооператив та прийматимуть рішення щодо подальшого прокладання мереж безпосередньо до споживачів.

Сьогодні працівниками поліції Шепетівського відділу поліції ГУНП в Хмельницькій області в ході операції "Зброя" було проведено санкціонований обшук у домогосподарстві батьків 26 річного місцевого мешканця в с. Плесна Шепетівського району. Про це повідомив на своїй сторінці начальник Шепетівського ВП ГУНП Василь Шкіндюк.

У Шепетівськіій ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 відбулась лінійка-реквієм до дня народження випускника школи Ігоря Ляшенка. Про це повідомили на сайті освітнього закладу. Полковник Збройних Сил України загинув під час виконання військового обов’язку на сході України віддав своє життя, увійшовши в безсмертя.

З нагоди Дня міста пройшли змагання зі стрітболу
Розділ Спорт

Вже скоро, у найближчу неділю, а саме 24 вересня відбудеться одне з найбільших свят Шепетівки, а саме - День його народження.  З нагоди свята 21 вересня пройшли змагання зі стрітболу серед юнацьких команд загальноосвітніх шкіл.

0
репостів
0
репостів