Четвер, 21 вересня 2017 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні, 21 вересня на виїзді з Шепетівки сталась смертельна ДТП. На розвилці Старокостянтинівського шосе та вулиці Митрополита Шептицького не розминулась вантажна автоцистерна та легкова автівка Фіат.

Шепетівський цукровий завод розпочав переробку цукрового буряка
Розділ Бізнес

12 вересня ТОВ "Торговий дім "Шепетівський цукор", що на Хмельниччині розпочав сезон сокодобування. Про це повідомила Національна асоціація цукровиків України.

20 вересня об 15:26 до служби порятунку м. Шепетівка надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Судилків. На місце пожежі одразу було направлено чергове відділення 21-ї державної пожежно-рятувальної частини   та місцеву пожежну команду с.Судилків Шепетівського району.

Підсумки 3 туру чемпіонату міста з футболу 8х8
Розділ Спорт

У третьому турі першими «до бою» стали лідери турніру команди «ПЧ-18» та «Вимпел». У напруженій боротьбі перемогу з мінімальним рахунком святкувала команда «Вимпел». Результативним ударом з дальньої відстані на 5 хвилині гри відзначився Свірщук Роман. ПЧ-18 намагалося протягом усієї гри вирвати бодай нічию, але вимпелівці, граючи надійно в обороні, не давали їм навіть завдавати небезпечних ударів по своїм воротам.

0
репостів
0
репостів