Понеділок, 20 березня 2017 — Сайт міста Шепетівка
Тарас Бондарчук тріумфував у Литві
Розділ Спорт
Молодіжна збірна України з боксу, під керівництвом Олега Малованюка, надзвичайно потужно закінчила виступи на міжнародному турнірі класу «А» - «Данас Познякас-2017», який в ці дні проходив в Литві. Серед шести фіналістів цьогорічного розіграшу змагань усі шестеро представників збірної України здобули золоті нагороди турніру. Окрім того, в активі нашої команди також і дві бронзові нагороди.
З метою недопущення виникнення пожеж та проведення роз’яснювальної роботи, рятувальники Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області посилено проводять профілактичні рейди щодо доведення вимог правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності до відпочиваючих у лісових масивах та зонах відпочинку.
Юні шепетівські баскетболісти стали третіми в області
Розділ Спорт
У Хмельницькому 17 березня відбувся фінал чемпіонату з баскетболу 3*3 серед школярів області. До міста прибуло 77 команд, це близько трьох сотень учасників.
Учениця Шепетівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 Українець Владислава вдруге взяла участь у навчанні в школі з філософії «Європейська культура філософського діалогу» у м. Києві. Заняття у школі проходили з 6-12 березня у формі тренінгових занять за методикою «Філософія для дітей» (Philosophy for Children, P4c), яка готує молодь до свідомої та відповідальної участі в демократичному устрої, спонукає до самостійного прийняття рішень.
Багато шепетівчан вже встигло відпочити на території зони відпочинку «Дубки», яка знаходиться у Кам'янківському лісництві. А дехто вже встиг зробити покупки у торговому павільйоні «Лісовичок», де реалізуються різноманітні лісові товари такі, як: сік, ягоди, мед, декоративний посадковий матеріал, вироби з дерева, деревне вугілля, тощо. На днях, невідомі теж захотіли насолодитись дарами природи, тільки от зробили це у злочинний спосіб.
Відбувся Весняний кубок міста з футзалу
Розділ Спорт
19 березня в спортзалі «Локомотив» пройшов Весняний кубок міста Шепетівки з футзалу серед чоловічих команд. У турнірі прийняли участь дев’ять команд, які представляли різні організації нашого міста або були збірними командами любителів, які частину свого вільного часу присвячують даній грі, а саме: «Ірбіс», «Локомотив» (локомотивне депо), «Городище», «Динамо» (Шепетівське відділення поліції), «Феміда», «ПЧ-18» (дистанція коліі), «Славутич», в/ч А 3730 та команда «Шанхай».
0
репостів
0
репостів