Середа, 06 грудня 2017 — Сайт міста Шепетівка
Засновника ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" затримали у Києві
Розділ Події

Вчора у Києві затримали одного із засновників ТОВ «Сміла Енергоінвест» та ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" Андрія Карпенка, йому вручили повідомлення про підозру. Про це повідомила прес-служба прокуратури Черкаської області.

Вчора після обіду ТОВ «Сміла Енергоінвест» самовільно вимкнули опалення у всьому місті Смілі. Як з’ясували депутати, вчора це підприємство перевіряла прокуратура. 

Чоловіка з Теофіпольщини, обвинуваченого у закінченому замаху на умисне вбивство та нанесенні тілесних ушкоджень середньої тяжкості, примусово лікуватимуть у психіатричній лікарні – Шепетівський районний суд задовольнив клопотання правоохоронців про застосування до обвинуваченого примусових заходів медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу із суворим наглядом.

У музеї Миколи Островського відбулася презентація виставки витинанок
Розділ Культура

5 грудня у виставковій залі музею Миколи Островського відбулася презентація виставки «Як у хаті витинанка, то й добро стоїть на ганку». Милують око та зігрівають душу відвідувачів музеюфілігранні витинанки у вигляді сюжетно-тематичних і орнаментальних композицій, які створили вихованці та викладачі Шепетівської дитячої художньої школи.

З нагоди Дня Збройних Сил України, малеча шепетівського дитячого садочка "Перлинка" відправилась у військову частину А -2375, щоб привітати військовослужбовців із їх святом.

5 грудня 2017 року, до Дня місцевого самоврядування, управлінням сім'ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді була організована зустріч-диспут студентської та учнівської молоді міста з депутатами Шепетівської міської ради «Самоврядування очима молоді».

1 грудня адміністрація та весь колектив Шепетівської спеціалізованої школи-інтернату гостинно запросив батьків учнів з особливими потребами, громадськість міста на відкриття «Території толерантності – КРИЛА ЖИТТЯ». Про це повідлмили на сайті школи.

0
репостів
0
репостів