Середа, 27 грудня 2017 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівські лісівники вже вторгували за ялинки 87 тис. грн.
Розділ Бізнес

Щоб забезпечувати потреби населення у новорічних ялинках та соснах, у ДП «Шепетівський лісгосп» створено 24,95 га плантації новорічних дерев. Тут вирощують 61 тисячу сосен та ялин, з яких 1,9 тисячі штук стандартних для реалізації в 2017-2018 роках.

ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» нарешті отримає номінації на газ?
Розділ Події

Сьогодні під головуванням заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Едуарда Кругляка відбулася селекторна нарада в режимі відеоконференц-зв’язку з питань сталого проходження опалювального сезону 2017/2018 року та стану розрахунків підприємств паливно-енергетичного комплексу за енергоносії.

27 грудня у вузловій лікарні залізничної станції Шепетівка відбулися тактико-спеціальні навчання з ліквідації умовної пожежі. Метою заходу була перевірка оперативного реагування підрозділу 21-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області та оперативних служб м. Шепетівка під час гасіння пожеж на об’єкті з масовим перебуванням людей.

У Шепетівці відбувся Всеукраїнський турнір з бойового самбо
Розділ Спорт

23 грудня 2017 року місті Шепетівка відбувся традиційний сьомий Всеукраїнський турнір з бойового самбо серед юнаків, присвячений Святому Миколаю Чудотворцю.

Визначився чемпіон міста Шепетівки з шахів 2017 року
Розділ Спорт

Щороку протягом жовтня-грудня у міському шаховому клубі «Дебют» по суботах та неділях відбуваються запеклі баталії на чорно-білих шахівницях. Це проходить головний шаховий турнір року нашого міста - Чемпіонат міста Шепетівки з класичних шахів серед чоловіків.

З колядками та веселощами відкрили вертеп
Розділ Культура

Вчора на площі Героїв Майдану відбулось відкриття новорічно-різдвяного вертепу. Театралізоване дійство – Вертеп підготували вихованці ЦДЮТу. Малеча мала змогу взяти участь у низці конкурсів: "Новорічний потяг", "Естафета", "Чарівний капелюх", "Танцювальний батл". Євгенія Тихонюк подарувала глядачам пісню.

0
репостів
0
репостів