Субота, 18 листопада 2017 — Сайт міста Шепетівка

І холод не стане на заваді зустрічам у музейній майстерні! На цей раз в музейній майстерні краєзнавчого відділу музею Миколи Островського відбувся майстер-клас "Тваринка-веселинка - українська народна іграшка".

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
Розділ Події

16 листопада під головуванням міського голови Михайла Полодюка відбулося засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради, на якому розглянули 28 питань порядку денного. Зокрема, члени виконавчого комітету розглянули звіт міського голови за період з жовтня 2016 року по жовтень 2017 року, обговорили проект рішення про внесення змін в розклади руху автобусів на міських маршрутах № 3, № 6, № 10, № 11, затвердили вартість харчування дітей-інвалідів по Шепетівському міському центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, прийняли рішення про фінансування харчування учнів соціально незахищених та інших категорій, учнів 1-4 класів навчальних закладів міста, затвердили вартість платних послуг, які надаються Шепетівською дитячо-юнацькою спортивною школою, розглянули житлові питання, питання містобудування та архітектури, прийняли рішення щодо захисту прав та інтересів дітей, тощо.

Приватний теплопостачальник боргує вже понад 120 млн. грн., а власник зник
Розділ Події

Таку інформацію вчора ми почули на спільній прес конференції народного депутата Романа Мацоли, міського голови Михайла Полодюка, представників ПАТ "Шепетівкагаз". Додатково до задекларованого боргу у 57 млн. грн, ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" не заплатив ні копійки за минулий опалювальний сезон та збільшив борг на 66 млн. грн. Більше того, виявилось,  ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" не мав номінацій на газ та ще з минулого року фактично крав його. Питання лише в тому, чому НАК "Нафтогаз" мовчав весь цей час.

Шепетівські активісти та газівники цілу ніч провели біля газопроводу
Розділ Події

Шепетівські активісти, які вчора завадили відключенню від газопостачання центральної котельні по вулиці Короленка, всю ніч провели на чергуванні, адже варто було їм поїхати і працівники ПАТ «Ше­пе­тів­ка­газ» миттєво би її відрізали.

0
репостів
0
репостів