Четвер, 16 листопада 2017 — Сайт міста Шепетівка
Відбувся святковий концерт з нагоди Дня студента
Розділ Культура

15 листопада, напередодні Дня студента, в міському будинку культури відбувся святковий концерт. Студенти Шепетівського технікуму Подільського державного аграрно-технічного університету, Шепетівського медичного училища та Шепетівського професійно-технічного ліцею за підтримки управління у справах сім'ї, молоді та спорту і відділу культури Шепетівської міської ради підготували концертну програму.

15 листопада учні 7-8 класів загальноосвітньої школа №3 побували на екскурсії в Шепетівському відділку поліції. Про деталі заходу повідомили освітяни на сайті учбового закладу.

16 листопада співробітники Шепетівського районного сектору, 3 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області, а також представник Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, начальник відділу персоналу Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Роман Василів зустрілися з майбутніми абітурієнтами – учнями загальноосвітніх навчальних закладів міста Шепетівки. Захід був проведений з метою профорієнтаційного спрямування майбутніх випускників шкіл.

Відбулись змагання з настільного тенісу серед студентської молоді
Розділ Спорт

15 листопада пройшли щорічні змагання з настільного тенісу серед студентської молоді, присвячені Дню студента. У турнірах, які проводилися окремо серед юнаків та серед дівчат прийняли учать вихованці трьох шепетівських навчальних закладів: Шепетівського професійного ліцею, Шепетівського медичного училища та Шепетівського коледжу ПДАТУ.

На наступному тижні вирішуватиметься доля замерзлої Шепетівки
Розділ Події

Після місяця боротьби за тепло у Шепетівці, у столичних владних кабінетах нарешті звернули увагу на проблему нашого міста. Міський голова отримав відповідь на своє звернення від Адміністрації Президента України.

0
репостів
0
репостів