Середа, 15 листопада 2017 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівчани здобули бронзу на чемпіонаті Хмельницької області з баскетболу
Розділ Спорт

На минулих вихідних у обласному центрі відбувся ІІ тур чемпіонату Хмельницької області з баскетболу серед чоловічих команд 2017 р. За результатами двох турів визначили чемпіона та призерів області серед чоловіків.

З нагоди святкування 70-річчя Шепетівської Центральної районної лікарні та до Всесвітнього дня боротьби з цукровим діабетом, адміністрація ЦРЛ проводить акції «Разом проти цукрового діабету!» та «Виміряй свій тиск – скажи інсульту «Ні!» , які будуть проходити з 10.00 до 12.00 год. 16 листопада у наступних місцях місцях:

15 листопада о 08:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу автомобіля, що виникла на вул. Андрія Молодики у м. Шепетівка. За викликом терміново було направлено пожежно-рятувальне відділення 21-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС у Хмельницькій області. По прибуттю на місце події вогнеборці встановили, що горить відсік двигуна автомобіля  «BMW».

Вночі 15 листопада у Шепетівці мешканці одного із гуртожитків, що на проспекті Миру, почули, що чоловік кликав на допомогу. Як виявилося, один із мешканців намагався покинути гуртожиток через вікно, але зробити затіяне не вдалося.

0
репостів
0
репостів