П'ятниця, 10 листопада 2017 — Сайт міста Шепетівка
Відбувся звітний концерт Шепетівського муніципального естрадно-духового оркестру
Розділ Культура

Напередодні професійного свята,  відбувся звітний коцерт Шепетівського муніципального естрадно-духового оркестру, який пройшов у міському будинку культури. Дата заходу співпала із Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва.

У Шепетівці виступив рівненський академічний український музично-драматичний театр
Розділ Культура

Півтисячі вчителів Полонського, Славутського та Шепетівського районів днями побували у Шепетівському міському будинку культури. Подивитися виставу «Полліанна», у виконанні акторів Рівненського академічного музично-драматичного театру, педагогів запросила ГО "Інститут солідарності громад Романа Мацоли".

Власник ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" знову кормить обіцянками
Розділ Бізнес

До морозів лишились лічені дні, але газу на котельнях досі немає. Загроза техногенної катастрофи у Шепетівці стає все більш реальнішою, адже замерзла вода в тепломорежах може просто розірвати їх. Сьогодні ми всі з нетерпінням чекали новин з Києва, але вони поки що не радують.

9 листопада працівники Шепетівського районного сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області відвідали дитячі садочки та школи у сільських населених пунктах району. Мета відвідин – перевірка дошкільних та шкільних закладів освіти на дотримання усіх протипожежних норм.

0
репостів
0
репостів