Середа, 01 листопада 2017 — Сайт міста Шепетівка
ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» хоче перекласти свої борги на міський бюджет
Розділ Бізнес

Більше тижня як у місті оголошено про початок опалювального сезону, але батареї централізованого теплопостачання досі холодні. Весь цей час ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" шукав виправдання невиконання своїх обов'язків. 

У краєзнавчому відділі музею М.Островського відбувся урок пам’яті «Героєм йде у вічність вічно молодим…», приурочений старшому лейтенанту Кашлакову Василю Олеговичу, командиру взводу 4 роти 2 батальйону 93-ої окремої механізованої бригади, герою АТО. Були присутні мама Галина Петрівна, батько Олег Вікторович, представники громадськості міста, студенти та викладачі медичного училища. Про це розповіли музейники на своїй сторінці у фейсбуці.

30 жовтня близько 18.30 години по вулиці Валі Котика 33-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Нісан Прімера», не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з перешкодою (дерев’яною опорою).Про це повідомив Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

30 жовтня у відділенні інтенсивної терапії Шепетівської центральної районної лікарні помер 37-річний житель селища Гриців, якого напередодні збив автобус. Про це повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області.

Шепетівський водоканал закупив 316 метрів ПЕ труб для ремонту головного водогону
Розділ Бізнес

В рамках реалізації проекту по заміні водопровідних мереж на нові поліетиленові труби Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства провело чергову закупівлю 316 метрів ПЕ труб діаметром 250 мм. Їх буде використно на початок робіт по прокладанню частини головного водогону від приймальної камери на ринку "Дар" до станцій знезалізнення води на території Шепетівського водоканалу.

0
репостів
0
репостів