Четвер, 03 листопада 2016 — Сайт міста Шепетівка
3 листопада о 04:44 на пункт зв’язку 21 -ї державної пожежно-рятувальної частини поступило повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою м. Шепетівка, вул. Митрополита Шептицького. До місця пожежі було направлено рятувальників. Про це повідомляє Шепетівський РС ГУ ДСНС.
У Шепетівці призначили нового начальника Поліції
Розділ Події
27 жовтня в актовому залі Шепетівського відділу поліції о 16.00 годині начальник кримінальної поліції ГУНП в Хмельницькій області Василь Остапчук та попередній очільник Шепетівського відділу поліції Руслан Герасимчук (наразі займає посаду тимчасово виконуючого обов`язки заступника начальника ГУНП з громадської безпеки) представили нового начальника Шепетівського відділу поліції - Василя Шкіндюка. 
Шепетівський борець привіз медаль із чемпіонату світу у Турції
Розділ Спорт
26 жовтня у турецькому місті Чорум пройшов другий змагальний день чемпіонату світу по вільній, греко-римській і жіночій боротьбі серед студентів. Для шепетівчан він знаменний тим, що на п'єдестал того дня піднявся наш земляк.
Шепетівчанин побив два рекорди України з важкої атлетики
Розділ Спорт
24 – 29 жовтня 2016 р. в м. Кам’янець – Подільський  відбувся чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 13 – 15 років. До збірної команди Хмельницької області  увійшли 4  вихованці Шепетівської ДЮСШ  відділення важкої атлетики:  Духно Іванна, Денисенко Катерина, Селедуєва  Світлана, Колесник Сергій, тренер -  викладач першої категорії  Медведь Володимир Іванович.
0
репостів
0
репостів