Середа, 29 липня 2015 — Сайт міста Шепетівка
Хмельницьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало ТОВ «Бел Оіл» (м. Обухів, Київська обл.) та ТОВ «БРСМ-Нафта» (с. Таценки, Обухівський район, Київська обл.) загалом на 68 тис. грн за антиконкурентні узгоджені дії, які призвели до спотворення результатів торгів. 
Із місцевої військової частини у Шепетівці мали забрати в АТО два "Камази". Проте транспорт виявився не те, що непридатним - він розвалювався на ходу. Зарадили проблемі місцеві волонтери. Вони взялись за ремонт "Камазів".
Таке рішення прозвучало на засіданні колегії Хмельницької ОДА. Загалом сім'ям загиблих учасників АТО, що проживають на Хмельниччині, куплять квартири на 3,2 млн. грн.
В ніч на 28 липня в м. Шепетівка по вулиці Героїв Небесної Сотні невстановлена особа шляхом зриву навісного замка проникла в приміщення сараю 25-річного жителя м. Шепетівка та заволоділа скутером "Kanuni 50 QT" червоного кольору.
29 липня виникла пожежа в житловому будинку на вул. Партизанській в смт. Гриців Шепетівського району. О 01:35 до Служби порятунку «101» зателефонували місцеві мешканці, які й повідомили про займання.
0
репостів
0
репостів