Четвер, 23 липня 2015 — Сайт міста Шепетівка
У Ленківцях та Судилкові обговорювали децентралізацію
Розділ Події
В Україні все активніше ведеться обговорення положень змін до Конституції щодо децентралізації, об’єднання територіальних громад. Сьогодні ця тема часто стає топовою в ефірі загальнонаціональних телеканалів, друкованих ЗМІ, адже терміни – відведені та озвучені керівництвом держави для проведення реформи невпинно спливають, тим самим змушуючи усіх причетних активізуватися. 16 липня у селах Ленківці та Судилків відбулися сходи сіл за участю першого заступника голови райдержадміністрації Олександра Дмитришина, секретаря Ленковецької сільської ради Юрія Криворчука, секретаря Судилківської сільської ради Тетяни Котик та представника Офісу реформ Наталії Рохової.
Голова Хмельницької ОДА відвідав Шепетівську виправну колонію (№ 98)
Розділ Події
22 липня 2015 року, Голова Хмельницької обласної державної адміністрації, Михайло Загородний, та начальник Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області, Віктор Худняк, з робочим візитом відвідали Шепетівську виправну колонію (№ 98). Супроводжував керівників відомств начальник управління ДПтС України у Хмельницькій області, Андрій Масюта.
В Шепетівці запрацювала система відеонагляду за правопорядком "Безпечне місто"
Розділ Події

У Шепетівському міському відділі міліції ввели в експлуатацію найсучаснішу систему відеоспостереження, подаровану правоохоронцям місцевою громадою. Система складається з 24 найсучасніших камер на пульту керування. Про це повідомляє Прес-служба УМВС України в Хмельницькій області.

0
репостів
0
репостів