Понеділок, 13 липня 2015 — Сайт міста Шепетівка
Матері хлопців-контрактників перекривали залізничну колію
Розділ Події
Три з половиною години була заблокована залізнична колія в Шепетівському районі, повідомляє Хмельницький.depo.ua. Матері військових, які служать за контрактом у військовій частині, що в Цвітосі Славутського району, обурилися відправкою синів в зону АТО. Хлопці не планували йти добровольцями, відтак їх родичі вдалися до протесту. Перекрили найближчу до них залізничну колію.
«Барви рідної землі»
Розділ Культура
Саме під такою назвою дебютує персональна виставка живопису молодої художниці, нашої землячки, Майї Камінської. Презентація виставки відбулася 7 липня у виставковій залі музею Миколи Островського.
12 липня о 15:54 на пункт зв’язку 21-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Хролин. Про подію до Служби порятунку «101» повідомили власники домогосподарства.
Минуло трохи більше місяця, як на станціях доочистки води міста зловмисниками було виламано кнопки. Необхідне обладнання водоканал замінив, роботу станцій швидко відновили, але як виявилося ненадовго.

Стоять жаркі погожі дні. Так і хочеться втекти від спеки на лоно природи. Хоча б у вихідні, щоб відпочити від буденності, відволіктись від проблем, набратися бадьорості. Звісно, хтось запланував традиційно поїхати на море, або ж податися в гори. Та фінансова скрута, неспокій на сходій півдні країни багатьох змусили відмовитись від омріяного задуму.То чому ж не обрати собі за правило активно відпочивати у рідному краї? Адже мудрість гласить, що людині найкраще саме біля отчого дому.

У рамках оперативно-профілактичної операції «Мак-2015» правоохоронці регулярно проводять рейди щодо виявлення нелегальних посівівнарковмісних рослин. Так, нещодавно дільничні інспектори Шепетівського міськвідділу міліції спільно з колегами із відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків виявили плантацію опіумного маку на приватному господарстві в одному із сіл району. Власниця домоволодіння пояснила, що рослини насіялись самі.
0
репостів
0
репостів