Середа, 14 січня 2015 — Сайт міста Шепетівка
Правоохоронці б’ють на сполох: події на Майдані, так звані «ночі гніву», а нині — військові дії на сході для декого — можливість та спокуса приховати небезпечні предмети: зброю, боєприпаси, вибухівку. Любителі таких «колекцій» зберігають їх незаконно, а це може призвести до непоправного.
Шепетівка готується до 4-ї хвилі мобілізації
Розділ Події
12 січня у стінах виконавчого комітету Шепетівської міської ради, пройшла чергова нарада під головуванням виконуючого обов’язки міського голови, секретаря Шепетівської міської ради Михайла Полодюка. На нараді заслухано інформації першого заступника міського голови Володимира Вихівського, начальника відділу економічного розвитку Олександра Гриня щодо здійснення невідкладних заходів з питань підготовки до вірогідності проведення четвертої черги мобілізаційного розгортання.
На Донеччині зникли безвісти четверо подільських військових
Розділ Події
30 грудня на Донеччині зникли безвісти четверо подільських військовослужбовців. Чоловіки поверталися автомобілем з Волновахи до свого табору.
У Шепетівському районі, у селі Судилків, набрався неприємностей від приятеля місцевий чоловік. Спочатку 23-річний приятель, раніше судимий за крадіжки допомагав селянинові набратися горілки. Стільки, що чоловік заснув.
0
репостів
0
репостів