Вівторок, 25 листопада 2014 — Сайт міста Шепетівка
За користування природними ресурсами бізнес сплатив 67 млн. грн.
Розділ Бізнес
Протягом одинадцяти місяців поточного року таку суму за користування природними ресурсами перерахували до бюджетів всіх рівнів подільські бізнесмени. 
У центрах обслуговування платників податків з‘явилась ще одна сервісна послуга
Розділ Бізнес
З 1 листопада підприємці отримали можливість здавати документи та отримувати ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами в центрах обслуговування платників податків за місцем провадження своєї торговельної діяльності.
Безпека дітей для співробітників Державної служби України з надзвичайних ситуацій стоїть на першому місці, тому навчання основам безпечного життя та правильній поведінці в умовах виникнення надзвичайних ситуацій є важливою складовою їх виховання. Тому, днями рятувальники Шепетівської  21-ї державної пожежно-рятувальної частини запросили до себе на екскурсію учнів Cудилківської загальноосвітньої школи, а працівники 2-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області провели Тижні знань з основ безпеки життєдіяльності населення в дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах Кам’янець-Подільщини.
Чомусь думала, що наші бійці - учасники АТО, - це дорослі чоловіки, суворі, жорсткі вояки з холодними очима. Натомість, приїхавши в село Поляна, що на Шепетівщині, де мешкають Микола та Ірина Сирота, двоє старших синів (Роман та Андрій) котрих служать в АТО, була щиро здивована. Якраз тоді у десятиденну відпустку приїхав старший, 22-річний Роман зі своїм другом, бойовим побратимом і двоюрідним братом Олександром Захарцем. 
0
репостів
0
репостів