Понеділок, 11 лютого 2013 — Сайт міста Шепетівка
Відкритий чемпіонат області з кікбоксінгу
Розділ Спорт
Відкритий чемпіонат області з кікбоксінгу серед юнаків 98-го – двотисячного років відбувся в Хмельницькому. Участь у ньому беруть не лише спортсмени Хмельниччини, а й гості з Житомирської, Вінницької, Тернопільської та Чернівецької областей.
11 лютого 2013, 21:13

Учитель року - 2013

Двадцять третій раз педагогічна доля зібрала на Хмельниччині учасників конкурсу «Учитель року-2013», з метою виявлення і підтримки творчої праці вчителів, підвищення їх професійної майстерності, популяризації педагогічних здобутків. За час існування конкурсу на Хмельниччині у ньому взяли участь понад 2107 вчителів різних фахів. 86 з них стали переможцями обласного етапу.
У ніч на 10 лютого в Шепетівці по вулиці Партизанській невстановлена особа зірвала навісний замок на гаражі.

3—10 лютого газета «День за днем» помітила, що працівникам колишнього заводу культиваторів ще не виплатили зарплат, «Шепетівський вісник» вивчав уміст гаманців городян, а «Шепетівка» продовжила свій серіал незбалансованих статей про ринок на проспекті Миру.

Змагання з перетягування канату
Розділ Спорт
10 лютого в парку культури проводилися заходи «Свято зими». В рамках козацьких розваг відбулися змагання з перетягування канату.
Гандикап-турнір з шахів
Розділ Спорт
9 лютого з нагоди 69-ої річниці визволення м.Шепетівки від німецько-фашистських загарбників в міському шаховому клубі «Дебют» відбулися міжрегіональні змагання з шахів. Змагання є традиційними, проводяться вже п’ятий рік поспіль і збирають велику аудиторію учасників з різних куточків нашої області. Ось і цей рік не став винятком. Не зважаючи на не дуже сприятливі умови для подорожей, на турнір до Шепетівки завітали гості з міст: Хмельницького, Старокостянтинова, Славути, Полонного, Нетішина та Вінниці. Загалом участь у турнрі прийняли 34 шахісти.
0
репостів
0
репостів