Шахраї продовжують ошукувати наївних шепетівчан

Автор 05 січня 2019, 15:59

До територіальних підрозділів поліції Хмельницької області продовжують надходити заяви від громадян, які стали жертвами шахраїв. Загальна сума збитку складає вже більше пів мільйона гривень. Про це повідомив сектор комунікації поліції Хмельницької області.

За останні кілька днів у Шепетівці було зафіксовано два випадки шахрайства.

77-річна жителька Шепетівки перерахувала шахраям 18 840 гривень за непритягнення її дочки до відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень неповнолітній. До потерпілої зателефонувала нібито сама дочка і попросила про допомогу. 

До 26-річного місцевого жителя зателефонувала невстановлена особа та під приводом купівлі по оголошенню автомобільного сабвуфера та підсилювача звуку «Stealth», надіслала фіктивне СМС-повідомлення про зарахування 3500 гривень на картковий рахунок, після чого шахрайським шляхом заволоділа вказаними пристроями.

По усіх цих фактах шахрайств працівники поліції відкрили кримінальні провадження і наразі працюють над пошуком зловмисників та закликають подолян не бути такими довірливими і з розумом розпоряджатися своїми заощадженнями.

0
репостів
0
репостів