Втекти далеко не вдалось

Автор 28 вересня 2012, 17:46
У Шепетівському районі працівники міліції затримали мешканця Закарпаття, який після скоєння вбивства намагався покинути межі Хмельницької області.
Особисте життя у 50-річного мукачівця не склалося: через постійне пияцтво дружина розлучилася з ним та вигнала колишнього із дому. Чоловік поїхав шукати прихистку в рідної сестри на Хмельниччину, у Шепетівський район, але жінка не прийняла у свій дім нахлібника. Незважаючи на це, чоловік залишився в селі і перебивався випадковими заробітками.
Із потерпілою 56-річною місцевою жителькою чоловік був знайомий, адже неодноразово розпивав із нею чарку-другу. Як він пізніше пояснював слідчим, за кілька днів до вбивства жінка дала йому трохи зерна, щоб він обміняв його на пляшку. Той зерно взяв … і зник. Через декілька днів потерпіла зустріла знайомого і почала з’ясовувати, чому він не виконав обіцянки.
У ході суперечки чоловік схопив із долівки дерев’яну палицю та вдарив супротивницю по голові. Коли жінка впала на землю, він ножем наніс ще два удари в область шиї та грудної клітки, від яких бідолашна померла на місці.
Тіло потерпілої знайшла її дочка, яка і викликала «швидку» та міліцію. Тим часом душогуб, злякавшись свого вчинку та неминучої відповідальності, подався до сусіднього села, щоб добути хоч якісь кошти і мати змогу покинути межі області. На щастя, йому не вдалось цього зробити, адже правоохоронці, які прибули на місце злочину, оперативно опитали мешканців села і визначили коло можливих підозрюваних. У сусідньому селі зловмисника, який уже збирався накивати п’ятами, і затримали.
Зараз він перебуває під вартою. Стосовно затриманого порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.
Останнє редагування 28 вересня 2012, 17:50
0
репостів
0
репостів