Отримав 3 роки позбавлення волі за виготовлення мисливських ножів

Автор 22 листопада 2018, 16:36

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким затверджено угоду про визнання винуватості у кримінальному провадженні за обвинуваченням Ф. Про це повідомляє прес-служба суду.

Ф. визнано винуватим у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною першою статті 263 (зберігання, придбання бойових припасів, вибухових речовин без передбаченого законом дозволу), частиною другою статті 263 (виготовлення, збут іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі. На підставі статті 75 Кримінального кодексу України звільнено Ф. від відбування покарання з випробуванням, встановивши йому іспитовий строк тривалістю 1 рік.

Згідно вироку, обвинувачений у власному гаражному приміщенні умисно виготовляв мисливські ножі загального призначення, що належать до категорії холодної зброї.

З метою збуту раніше виготовленої зброї зустрівся з Ю. та незаконно збув йому ніж за 600 гривень. 

Крім того, обвинувачений придбав у невстановленої особи 107,9 грам бездимного пороху, який відноситься до вибухових речовин метальної дії, здатної до вибухового перетворення та 10 патронів, які відносяться до категорії боєприпасів до нарізної спортивно-мисливської вогнепальної зброї.

В судовому засіданні обвинувачений щиро розкаявся, повністю визнав вину у вчиненні кримінальних правопорушень та активно сприяв у їх розкритті.

Вирок законної сили не набрав і може бути оскаржений до Хмельницького апеляційного суду.

0
репостів
0
репостів